top of page

Kjøp Sustanon 250 mg/10 ml i Norge

Sustanon 25mg flexapotek.com.jpg

Sustanon 250 mg/10 ml

5 hetteglass koster 1500kr.
10 hetteglass koster 2800kr.

20 hetteglass koster 5400kr.

50 hetteglass koster 12500kr

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Sustanon via e-postadressen nedenfor:

boltonnaya@gmail.com

Om Sustanon 250

Sustanon 250 er en populær testosteron blanding (blanding) og er uten tvil den mest populære og kjente blandingen noensinne laget. Ideen bak Sustanon 250 var å gi det beste av små (korte) og store (lange) ester testosteroner i en enkelt sammensatt. Dette ville tillate den enkelte å opprettholde stabile blodnivåer av testosteron hormonet med en sjelden injeksjon tidsplan samtidig mottar hurtigvirkende fordeler.

Den begrensede injeksjonsfrekvensen gjør Sustanon 250 til en perfekt forbindelse for behandling av lavt testosteron. Det gjør det mulig for den enkelte å opprettholde stabile nivåer uten behov for stadig feste seg med en nål, men dette er virkelig den eneste fordelen med denne testosteron. Sustanon 250 vil ikke gi noen fordel over en enkelt ester testosteron sammensatte til en ytelse idrettsutøver. I en ytelse kapasitet vil vi finne den enkelte vil fortsatt være nødvendig å injisere hormonet ofte hvis han skal opprettholde ikke bare stabile blodnivåer, men toppet blodnivåer. Mange ofte unøyaktig anta Sustanon 250 er overlegen over single ester testosteron former på grunn av det faktum at det bærer fire forskjellige testosterones i en enkelt injeksjon. Som for grunnleggende fungerende trekk av testosteron, de vil være den samme med Sustanon 250 som de er med alle testosteron former. De vil ikke være mer eller mindre kraftige eller effektive.

Sustanon 250 Funksjoner & Egenskaper:


Sustanon 250 er et testosteronhormon. Selv om syntetisk det er en perfekt kopi av naturlig produsert primære mannlige androgen testosteron. Av estere som er festet, Dette er hva definerer Sustanon 250 og skiller den fra andre testosteron forbindelser. Forbindelsen bærer en blanding av små og store estere i en nøyaktig dose. Det er den nøyaktige dosen av hver av de fire testosteron estere som gjør det. Du kan ta fire andre testosteroner og kombinere dem i samme dosering styrke, men dette ville ikke gjøre det Sustanon 250. Dette er viktig fordi det er underjordiske laboratorier som prøver å passere av andre blandinger som Sustanon 250.

 

Den nøyaktige sammensetningen av Organons produkt er som følger:

30mg testosteron propionate
60mg testosteron Phenylpropionate
60mg testosteron Isocaproate
100mg testosteron Decanoate


Test 600x 


Denne totale blandingen gir oss 250mg testosteron per milliliter. Sustanon 250 vil også bli funnet i enkeltdose ampuller, ikke hetteglass og hver ampule vil inneholde denne 250mg konsentrasjonen. En ting du kanskje har lagt merke til er at sammensetningen av Sustanon 250 er svært lik Omnadren, en testosteron blanding produsert av Jelfa. Den opprinnelige Omnadren-blandingen var identisk med Sustanon 250 med ett unntak. Omnadren opprinnelig gjennomført 100mg testosteron Caproate i stedet for testosteron Decanoate. Men moderne Omnadren bærer nå Decanoate ester gjør det identisk med Sustanon 250.

Som et testosteron hormon, Sustanon 250 er perfekt for behandling av lav testosteron. Testosteron er et viktig hormon for menn og kvinner; Men menn krever omtrent ti ganger så mye som kvinner. Hormonet er ansvarlig for seksuell utvikling og modning, men det er også ansvarlig for vedlikehold, vedlikehold og funksjon av flere viktige områder av livet vårt. Dette er et hormon som spiller en rolle på vår fysiske, mentale og seksuelle velvære, og når nivåene faller til lav vi kan lide på mange måter i alle disse områdene. Symptomene og effektene av lav testosteron er ikke på noen måte det vi vil kalle livstruende; Men, de kan enormt undertrykke din generelle livskvalitet. Tilstanden er også ekstremt usunn, og hvis venstre ignorert kan føre til eller bidra til å fremme forhold som faktisk er livstruende. Hvis du lider av noen av følgende symptomer er det en god sjanse for at du lider av lav testosteron og Sustanon 250 kan lett løse problemet:


Tap av Libido (kan referere til delvis eller totalt tap)
Erektil dysfunksjon (manglende evne til å opprettholde eller oppnå og ereksjon)
Tap av muskelmasse (til tross for kosthold og mosjon)
Tap av styrke (til tross for kosthold og mosjon)
Økt kroppsfett (til tross for kosthold og mosjon)
Tap av mental klarhet
Redusert evne til å fokusere
Apati
Søvnløshet
Irritabilitet
Redusert energi
Depresjon
Svekket immunsystem
Ved å administrere Sustanon 250 slike symptomer vil ikke bare visne bort de vil falme bort raskt og føre til bemerkelsesverdige forbedringer i disse områdene av livet ditt. Selvfølgelig, Dette er forutsatt at symptomene er lav testosteron relatert. Enda viktigere, når vi behandler lav testosteron beskytter vi oss mot gateway problemer som kan oppstå når problemet ignoreres. Studier har vist at langvarig lavt testosteronnivå kan bidra til følgende forhold:

Alzheimers sykdom
Diabetes
Osteoporose
Infertilitet
Polyuria (andre betydninger)
Angst
Hjertesykdom


Interessant nok, mens bruk av eksogene testosteron kan føre til moderate kolesterol problemer, langvarig lav testosteron har vært knyttet til høyt kolesterol. Hvis du lider av lav testosteron er det egentlig ingen grunn til at du bør lide når behandlingen er ikke bare tilgjengelig, men lett så med forbindelser som Sustanon 250.

Da har vi ytelse ekstrautstyr, og det vil være andre funksjoner og egenskaper av testosteron hormonet som er av interesse her. Ytelse utøveren vil merke forbedringer i alle områder av livet som lav testosteron pasienten dratt nytte av. Men, i dette tilfellet vil han ta testosteronnivået til et mye høyere nivå. Dette høye nivået vil føre til enorme forbedringer på fem viktige områder som er knyttet til fysisk fremgang. Og fra disse fem trekkene, vi vil finne vi har et hormon som er en av de mest allsidige hormoner til vår disposisjon og perfekt for nesten alle mannlige ytelsesrelaterte mål. De spesifikke egenskapene til

 

Sustanon 250 i denne kategorien inkluderer:

Forbedret proteinsyntese: Proteinsyntese refererer til hastigheten etter hvilke celler bygger proteiner, den primære byggesteinen i muskelvev. Proteinsyntese er forbedret og til gjengjeld så er denne grunnleggende funksjonen i anabolisme.

Forbedret nitrogen oppbevaring: Alle mager muskelvev består av ca 16% nitrogen. Når nitrogennivået faller, setter dette oss i stor risiko for å falle i en katabolsk tilstand. Jo mer nitrogen vi beholder jo større vår anabole atmosfære vil forbli. Som var med proteinsyntese, Denne egenskapen vil være svært nyttig i bulking og kutte sykluser som vil alle grunnleggende høyt testosteronnivå fremmet egenskaper.

Økt røde blodlegemer:

Røde blodlegemer er ansvarlige for å bære oksygen til og gjennom blodet. Som blod oksygenering nivåer øke dette øker evnen til muskelen til å utføre. Denne egenskapen vil spille en viktig rolle i utholdenhet og utvinning.

Økt IGF-1 Utgang:

Insulin-lignende vekstfaktor-1 (IGF-1) er en svært potent og kraftig naturlig produsert peptid hormon med enorm anabole makt. Mens svært anabole det spiller også en ekstremt viktig rolle på kroppens utvinning prosessen. Dette er et hormon som påvirker nesten hver celle i menneskekroppen og med mer tilgjengelig er det mer å gjøre hva IGF-1 gjør best.

Hemming av glukokortikoidhormoner:

Glukokortikoidhormoner eller stresshormoner er på mange måter det motsatte av anabole steroider. Disse hormonene ødelegger muskelvev og fremmer fettlagring; kortisol er den mest kjente glukokortikoid. Ved å bruke en forbindelse som Sustanon 250 og oppnå høyt testosteronnivå, sikrer vi glukokortikoider mens det er nødvendig i en grad til vår helse ikke blir dominerende i kroppen.
De grunnleggende funksjonene og egenskapene til Sustanon 250 er ganske greie. Det er ikke noe magisk om dette hormonet, ingenting utenom det vanlige, men det er fortsatt et bemerkelsesverdig produkt. Testosteron hormonet, mens veldig enkel å forstå er dramatisk kraftig, gunstig og kanskje det viktigste hormonet av alle.

Effekter av Sustanon 250:


Nå bør vi ha en god forståelse av virkningene av Sustanon 250 bare ved å forstå sine funksjoner og egenskaper. Hvis du lider av lav testosteron og supplement med Sustanon 250 vil du lide ikke mer; problemet løst. Da har vi ytelsesforbedring, og vi ønsker å bryte ned effekten av Sustanon 250 på en måte som gir dem en reell forståelse.

I løpet av en off-season bulking syklus dette er en av de beste tidene å bruke Sustanon 250. Høyt testosteronnivå skape den perfekte atmosfæren for muskelvekst. Gitt, kaloriene må være der. Hvis du ikke spiser nok alle testosteron i verden vil ikke ' hjelpe deg å vokse. Men, kombinasjonen av en godt planlagt diett og høyt testosteronnivå vil se enorme fremskritt i lean vev vekst. Av samme betydning, høy testosteronnivå vil forbedre metabolske rate. De som har høyere testosteronnivå vil få mindre kroppsfett i løpet av off-season enn de som ikke har høyere testosteronnivå. Gjør ingen feil, Du kan fortsatt få mye uønsket kroppsfett hvis du ikke er forsiktig med off-season ernæring, men høyt testosteronnivå vil gi deg muligheten til å gjøre bedre bruk av denne perioden i trening.

Mens mange forstår høyt testosteronnivå er gunstig når vokser, mange ikke klarer å forstå hvor gunstig de kan være når kutte. En kutte syklus er et perfekt tidspunkt å supplere med Sustanon 250. På grunn av sin enormt kraftige anabole natur dette hormonet vil beskytte mager muskelvev bedre enn omtrent noe annet. Når vi diett må vi brenne mer kalorier enn vi forbruker, og dette setter vår mager muskelvev i fare. Kroppen vil ta det den trenger for å møte sine energikrav fra hvor det kan få det, og dette er ofte ute muskelvev. Ideen er å tvinge kroppen til å brenne fett, ikke muskel og en godt planlagt diett kan hjelpe, men det kan bare gå så langt. På et tidspunkt kroppen vil gå inn i overlevelse modus og beskytte lagret kroppsfett og trykk inn muskel butikker for sine energibehov med mindre det er en anabole protectant som hva høyt testosteronnivå kan gi.

Beskytte lean vev er den primære fordelen av høyt testosteronnivå når du kutter, men det er ikke den eneste. Bruken av Sustanon 250 vil gjøre det mulig for den enkelte å brenne kroppsfett i en mer effektiv hastighet på grunn av metabolske ekstrautstyr høye nivåer vil gi. Det er imidlertid viktig å merke seg at mange må bruke mindre Sustanon 250 i løpet av deres kutte fase sammenlignet med off-season fase på grunn av østrogen følsomhet. Dette vil gi mer mening når vi dykker inn i bivirkningsseksjonen. Men, noen ofte gjøre feilen å ta testosteronnivået for lavt under kutte fasen. Husk, Det tok høyt testosteronnivå å bygge massen du har, og det vil ta tilsvarende høye nivåer for å opprettholde den. Du kan kutte den totale dosering ned under kutte fasen, men du må være smart om det og vurdere inkludering av andre anabole steroider.


Effektene av Sustanon 250 slutter ikke med det vi har diskutert så langt. Høyt testosteronnivå vil i stor grad forbedre muskel utholdenhet. Du vil ikke slite ut så fort når testosteronnivå er høy. Bruken av Sustanon 250 vil også dramatisk forbedre din generelle utvinningshastighet, og dette er uvurderlig. Gjenoppretting er der fremgang er gjort. Det gjøres ikke fremgang på treningsstudioet når vi trener. Når vi trener, vi faktisk ned muskelvev. Det er reparasjonsprosessen som fører til fremgang. Høyt testosteronnivå vil se denne fremgangen forbedret og gjennomført på en mer effektiv og grundig måte. Dette gjør høyt testosteronnivå svært gunstig for idrettsutøvere som utvinning og utholdenhet er viktige komponenter til atletisk ytelse. Som en bonus, Sustanon 250 vil øke den enkeltes styrke, igjen en viktig komponent til atletisk suksess.

Bivirkninger av Sustanon 250:


For sunn voksen mann, sunn unntatt lav testosteron, Sustanon 250 er en ekstremt godt tolerert anabole steroider. Det er mulige bivirkninger av Sustanon 250 bruk, men de er også i stor grad kontrollerbare med riktig bruk. Vi vil finne at visse bivirkninger av Sustanon 250 er svært avhengig av genetiske predisposisjoner, men generell sikker tilskudd er mer enn mulig.

For lav testosteron pasienten, Han vil ha den enkleste tiden å bekjempe bivirkningene av Sustanon 250. I dette tilfellet, mens bivirkninger er mulig han bare erstatte testosteron han mangler. Da har vi ytelse utøveren og han vil ta hans testosteronnivå langt utover det som noen gang kan være naturlig produsert. De fleste menn kan tolerere høyt testosteronnivå veldig bra, men det er generelt et cutoff punkt. Dette cutoff-punktet kan imidlertid variere sterkt fra en mann til den neste. Videre, Denne personen må utvise mer forsiktighet enn lav testosteron pasienten og ofte ta skritt som en terapeutisk innstilling ikke kan kreve. For å hjelpe deg å forstå mulige bivirkninger av Sustanon 250 har vi brutt dem ned i sine egne kategorier sammen med all informasjonen du trenger.

 

Estrogenic:


Bivirkningene av Sustanon 250 vil oftest inkludere de av en estrogenic natur. Testosteron hormonet er svært utsatt for aromatase enzymet, som er ansvarlig for konvertering av testosteron til østrogen. Som østrogennivå stige, Dette kan føre til og fremme tre vanlige bivirkninger forbundet med Anabole steroid bruk. Den primære estrogenic bivirkninger av Sustanon 250 inkluderer gynecomastia og overflødig vann oppbevaring. Hvis overflødig vannretensjon blir alvorlig, kan dette ha en dyp negativ effekt på blodtrykket. Alvorlig vannretensjon er den ledende årsaken til høyt blodtrykk med anabole steroider bruk. Det er også veldig kontrollerbart.

For å bekjempe estrogenic bivirkninger av Sustanon 250 en anti-østrogen medisiner anbefales ofte. Du har to valg i anti-østrogen medisiner, Selektiv østrogen reseptor modulatorer (SERM's) eller Aromatase inhibitors (AI).- AI vil være den mest effektive som de vil direkte hemme aromatase prosessen og redusere totale serum østrogennivå. SERM's vil ikke hemme aromatization eller lavere østrogennivå, men de vil binde seg til reseptorene og dermed hindre estrogenic handling. SERM's kan være svært nyttig i bekjempelse av gynecomastia, men de er ofte ikke nok til å forhindre vannretensjon hos noen menn. Dessverre, AI kan også ha en negativ effekt på kolesterol som synes å være sterkt exasperated når kombinert med bruk av eksogene testosteron. SERM's vil ikke ha noen negativ effekt på kolesterol. faktisk, de kan fremme sunt kolesterol nivåer på grunn av deres østrogen som aktivitet i leveren. Hvis du kan få jobben gjort med en SERM det bør alltid være ditt førstevalg.


Et viktig notat om vannretensjon, og dette er svært viktig når det gjelder bruk utenfor sesongen av Sustanon 250. En overflod i kalorier, spesielt karbohydrater vil fremme vannretensjon. Overskytende kalorier er nødvendig for vekst, men ofte ikke i nærheten av nivåene de fleste antar. En moderat økning over vedlikehold kaloriforbruk er ofte alt som trengs. Men, mange vil spise så mye at de vil uunngåelig holde mye vann og dette vannet oppbevaring kan bli verre med inkludering av eksogene testosteron. Kontroller kaloriinntaket, spesielt karbohydratinntaket ditt, og du vil ha en mye enklere tid å kontrollere vannretensjon.

Androgene:


Sustanon 250 er et svært androgene hormon og kan produsere relaterte effekter. Androgene bivirkninger av Sustanon 250 inkluderer akne, akselerert hårtap i de disponert for mannlig mønster baldness og kroppshår vekst. Disse bivirkningene av Sustanon 250 er svært avhengig av genetiske predisposisjoner. Følsomhet for androgeneitet spiller en rolle, men er avhengig av testosteron hormonet interaksjon med 5-alfa reduktase enzymet. Dette enzymet er ansvarlig for å redusere testosteron til dihydrotestosteron (DHT) og som DHT aktivitet øker det kan føre til relaterte effekter. For å bekjempe androgene bivirkninger av Sustanon 250 noen kan finne bruk av en 5-alfa reduktase hemmere som Finasteride å være berettiget. Ikke alle menn trenger en relatert hemmer, men noen vil finne det hjelper. Men, Det er viktig å merke seg at en 5-alfa reduktase hemmer vil ikke helt redusere steroidets androgene. De som er ekstremt følsomme for androgene effekter kan finne denne steroid er ikke for dem eller bør minst brukes i minimale mengder.

 

Kardiovaskulær:


Bruk av testosteron kan ha en negativ innvirkning på kolesterol, spesielt HDL kolesterol (godt kolesterol). Det ser imidlertid ikke ut til å være svært viktig i de fleste tilfeller. Lav HDL-undertrykkelse er mulig, men det er ofte ubetydelig. Men når det kombineres med bruk av en AI, ser det ut til å være overdrevet. Ifølge data for hånden, bruk av testosteron ved en dosering av 250-600mg per uke med en AI vil fremme en omtrentlig 20% reduksjon i HDL kolesterol nivåer. Den totale reduksjonen som du kan se, forblir statistisk den samme i dette doseringsområdet. Igjen, av denne grunn SERM's bør være ditt førstevalg i stedet for AI for å bekjempe estrogenic aktivitet. Men SERM's vil ikke alltid være nok, og det er håp. Hvis en AI er nødvendig med Sustanon 250 bør du sørge for at du legger inn mye innsats i å kontrollere kolesterolnivået ditt. Dette betyr et kolesterolvennlig kosthold rik på omegafettsyrer, lite mettet fett og lite enkelt sukker. Det betyr også å innlemme rikelig med kardiovaskulær aktivitet i rutinen din.

 

Testosteron:


Uansett hvem du er eller hvorfor du bruker Sustanon 250 inkluderingen av denne anabole steroider vil undertrykke din naturlige testosteronproduksjonen. For lav testosteron pasienten dette er ikke av noen bekymring. En slik person produserer ikke nok testosteron til å begynne med. For ytelse utøveren, mens du bruker Sustanon 250, igjen dette er ingen bekymring. Sustanon 250 vil gi alle testosteron kroppen trenger. Men, bekymringen oppstår for denne personen når hans syklus og bruk kommer til en slutt. Når bruk kommer til en slutt naturlig testosteronproduksjonen vil begynne igjen. Det vil imidlertid ta lang tid før nivåene dine går tilbake til det normale. Dette kan føre til en midlertidig lav testosteron tilstand og tilhørende symptomer. Det kan også føre til kortisol blir det dominerende hormonet i kroppen gjør fremdriften gjort på syklus svært vanskelig å umulig å opprettholde.
På grunn av testosteron undertrykkelse forårsaket av Sustanon 250, når bruk er avviklet de fleste alle menn oppfordres til å gjennomføre en Post syklus terapi (PCT) plan. En solid PCT plan vil inkludere SERM's som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) og Clomid (Clomiphene Citrate) og peptid hormonet HCG (Human Chorionic Gonadotropin). Dette vil i stor økende hastighet på gjenopprettingsprosessen. En PCT plan vil ikke returnere deg til normal på egen hånd. Det er ingen PCT plan på jorden som kan gjøre dette. Men, en PCT plan vil sikre at du har nok testosteron for riktig kroppslig funksjon mens din naturlige testosteronnivå fortsetter å stige.

Viktige notater om naturlig testosteron utvinning. Naturlig utvinning forutsetter ingen tidligere lav testosteron tilstand eksisterte. Det forutsetter også at det ikke ble gjort alvorlige skader på hypothalamus-hypofysen-testikkelaksen

 

Hepatotoksisitet:
Sustanon 250 er ikke hepatotoxic og vil ikke presentere stress eller skade på leveren.

Sustanon 250 Administrasjon:


I en terapeutisk innstilling for å behandle lav testosteron, Sustanon 250 doser vil normalt falle i 250mg hver 3-4 uke rekkevidde med en injeksjon hver 3 uker blir mest vanlig. Den totale varigheten av behandlingen er ubestemt. Lav testosteron må normalt behandles for livet. Vi kan løse problemet, men det vil i de fleste tilfeller kreve kontinuerlig behandling.

I en ytelseskapasitet varierer Sustanon 250 doser vanligvis fra 250-1000mg per uke. 250mg per uke er nok til å bekjempe testosteron undertrykkelse forårsaket av bruk av andre anabole steroider. For en sann anabole effekt, de fleste vil finne 500mg per uke for å være effektiv. 500mg per uke vil være svært utholdelig for de fleste menn og ofte alle Sustanon 250 de trenger. Mange menn vil være i stand til å tolerere 750-1,000mg per uke. Høyere testosteronnivå bør gi større resultater; De vil imidlertid også øke sannsynligheten for negative bivirkninger. Hvor stor denne økningen i sannsynlighet er vil være avhengig av den enkelte og kan i stor grad variere fra en mann til den neste. Doser over 1,000mg per uke vil sterkt exasperate potensielle negative bivirkninger.

Som for stabling, Sustanon 250 vil stable godt med alle anabole steroider. Under off-season sykluser, Deca Durabolin eller noen Nandrolone sammensatte er ofte gunstig sammen med mulige tillegg av Anadrol eller Dianabol. Under kutte fasen, steroider som Anavar, Masteron, Primobolan, Trenbolone og Winstrol vil være nyttig. Du vil også finne Trenbolone hormonet å være svært verdifull under off-season bruk.

Et viktig notat; noen vil finne Sustanon 250 smertefullt å injisere. Sustanon 250 inneholder Propionate ester og et lite segment av befolkningen vil finne dette ester irriterer injisert området. Dette vil forby noen fra å bruke steroidet.


Tilgjengelighet av Sustanon 250:


Sustanon 250 er en av de dyreste testosteron forbindelser på markedet. Men, Det er i høy forsyning og er en av de enkleste anabole steroider å kjøpe. Organon produserer forbindelsen i mange land. De vanligste inkluderer Karachis (Pakistan), Nilens (Egypt), Redi-Jects (Mexico) og de opprinnelige Sustanon 250-produktene fra Brasil, Italia, England, Belgia og Portugal.

Det er mange andre laboratorier og farmasøytiske selskaper som produserer Sustanon 250 blandingen. En av de vanligste er russiske Infar og Induject-250 av Alpha Pharma. Utallige underjordiske laboratorier produserer også blandingen i generisk form. Det er imidlertid alltid en risiko for et dårligere produkt når du kjøper en underjordisk etikett. Som for Organon merkevarer, forfalskninger er også en risiko, spesielt når det er fra Brasil, Pakistan og Egypt. Du må utvise forsiktighet og gjøre noen hard graving på leverandøren før du foretar et kjøp. Også gjøre deg kjent med Organon etiketter grundig som opprinnelseslandet vil avgjøre nøyaktig hvordan produktet skal se ut.

Et viktig notat; Sustanon 250 er ikke lovlig tilgjengelig i USA. Den amerikanske FDA har aldri godkjent det, og Organon har aldri søkt godkjenning. Det er mange Organon produkter som har vært amerikanske FDA godkjent, men de siste årene de har kontinuerlig trukket flere av sine produkter fra dette markedet på grunn av streng lovgivning om anabole steroider i Norge.

Kjøp Sustanon 250 Online 


Hvis du ønsker å foreta et kjøp, den enkleste og rimeligste måten er å kjøpe Sustanon 250 online. Det er tilsynelatende utallige store internettleverandører, og nesten alle bærer Sustanon 250. Hvis de ikke bærer Organon-etiketten, vil de fleste i det minste ha en annen form. Dette er også en svært vanlig Anabole steroid blant gym leverandører, men hvis du kjøper Sustanon 250 online vil du finne det å være billigere. Men, Det vil fortsatt koste mer enn de fleste testosteron forbindelser.

Du kan enkelt kjøpe Sustanon 250 online, men det kommer med noen advarsler. Det er alltid fare for å bli lurt. Du risikerer å sende pengene dine og mottar ikke noe produkt i retur. Det er imidlertid mange gode leverandører hvis du tar deg tid til å jakte dem ned. En annen risiko er et lavt doserings- eller forurenset produkt. Igjen, Dette gjør forskning leverandøren viktig. Da sitter vi igjen med den største risikoen for alle, og det dreier seg om lovlighet. I Norge, Anabole androgene steroider er klassifisert som Tidsplan III kontrollert stoff. For å lovlig kjøpe og ha en anabole steroider i Norge, du må ha en resept. Resepten må også være basert på medisinsk behov som anses som et godkjent medisinsk behov av regjeringen.  

På grunn av de strenge steroid lover i Norge og andre deler av verden, Hvis du er ute etter høy kvalitet anabolics du oppfordres til å besøke www.flexapotek.com. Flex Apotek kan gi deg kvalitet anabole produkter som ikke bare er trygge, men 100% lovlig. Du vil ikke være i fare for å bli svindlet eller i fare for noen juridisk straff.

 

bottom of page