top of page

Køb Primobolan Enanthate 100 mg/10 ml i Danmark

Primo flexapotek.com.jpg
primobolan-tablets-flexapotek_edited.jpg

Primobolan Enanthate 100mg/10ml.
5 hætteglas koster 1450 kr.
10 hætteglas koster 2600 kr.
20 hætteglas koster 5050 kr.
50 hætteglas Koster 10750 kr.

Kontakt os for at købe dette produkt eller for mere information om Primobolan via nedenstående e-mailadresse:

boltonnaya@gmail.com

Primobolan 25mg
100 tablets koster 1115 kr
200 tablets koster 2225 kr
300 tablets koster 3.300 kr

Kontakt os for at købe dette produkt eller for mere information om Dianabol via nedenstående e-mailadresse:

boltonnaya@gmail.com

 Om Primobolan (Methenolone Acetat)


 Primobolan er en mundtlig anabolske steroid, der er lidt unik i forhold til mange mundtlige anabolske steroider. Før vi går videre, er det vigtigt, at vi skelner mellem Primobolan og Primobolan Depot. Primobolan Depot er en injicerbar version af det hormon, der er knyttet til den store / lange Enanthate ester. Primobolan består af det samme aktive steroide hormon i Methenolone; den er dog fastgjort til den lille/korte acetatester og designet til oral administration. 

D-Anabol 25 Methenolone hormonet blev først udgivet i 1962 af Squibb i både oral acetat og injicerbar Enanthate form. De hormonelle forbindelser begge bar Nibal navn, Nibal og Nibal Depot, men var meget kortlivede produkter. I midten af 1960'erne den gigantiske tyske medicinalvirksomhed Schering ville opnå rettighederne til Methenolone hormon indføre det under Primobolan navn. Siden da, Primobolan har været kendt for at være en europæisk anabolske steroid. Det har aldrig været fremstillet i USA siden Squibb versioner.

En interessant note om Methenolone acetat sammensatte, mens primært en mundtlig steroid, Schering gjorde fremstille det som en injicerbar på én gang. Den injicerbare version blev imidlertid indstillet i 1993. Enhver injicerbar acetat form vil strengt findes gennem underground labs, men selv da vil det være sjældent. De fleste underjordiske laboratorier, der fremstiller acetat version vil gøre det i mundtlig form. Mange, dog blot holde den store injicerbare Depot version. 

Primobolan betragtes som en af de sikreste anabolske steroider på markedet og sælges www.flexapotek.com. Det bærer en fremragende sikkerhed rating til at bakke denne påstand. Faktisk, denne steroid har været anvendt med succes til behandling af undervægtige børn og for tidligt fødte spædbørn uden skader. Det er også ordineret til osteoporose og sarcopenia. Men, det primære formål med Primobolan er behandling af muskelsvældning sygdomme og langvarig eksponering for kartoidhormoner. Det har også vist sig at være yderst effektiv til behandling af fejlernæring.

Spiller en vigtig rolle i terapeutiske behandlingsplaner, Primobolan er en meget populær anabolske steroid blandt præstationsfremmende atleter. Men, den injicerbare Depot version er langt mere populær som den mundtlige version pakker en meget svagere punch. For bodybuildere, injicerbar Methenolone Acetat er den foretrukne form, men en kvalitet injicerbar acetat version er meget vanskeligt at finde. Det er også temmelig dyrt i mange underjordiske markeder. Dette hormon er kendt for at være en af Arnold Schwarzeneggers favoritter. Kun han kan sige, hvor sandt disse oplysninger er, men historien er nok for mange til at gøre unøjagtige antagelser om hans følelser på hormonet, og hvordan han brugte det. 

En vigtig bemærkning om efterspørgslen; efterspørgslen efter denne steroid er også høj på grund af sin meget kvindelige venlige natur. Dette er en af de få anabolske steroider kvinder kan bruge med en høj succesrate. Steroider som Primobolan og Anavar bære meget lav virilization ratings gør dem perfekte til kvindelig brug. 

Primobolan Funktioner & Træk:


Methenolone er et derivat af dihydrotestosterone (DHT) eller mere specifikt en strukturelt ændret form for DHT. En dobbelt binding på kulstof en og to er føjet til DHT hormon, hvilket igen i høj grad øger hormonet anabolske karakter. Det bærer også en tilføjet 1-methyl gruppe, der beskytter det mod levernedbrud. Tilføjelsen af acetat ester yderligere beskytter det mod hepatisk metabolisme. 

Som en mundtlig steroid, Primobolan er en af de eneste orale steroider, der ikke er en C17-alpha alkylerede (C17-aa) steroid. Mangler standard C17-aa struktur, Dette betyder også oral Primobolan er ikke giftigt for leveren. Men, mens dette er en bonus, de fleste vil finde mundtlige Primobolan at være en relativt mild eller endda en uge steroid i forhold til mange andre i en præstationsfremmende kapacitet. Mænd vil ikke opleve det samme niveau af anabolske aktivitet i forhold til mange anabolske steroider. Tag ikke fejl, Primobolan har sin plads i en ydeevne kapacitet, men de fleste mænd vil finde Depot version at være et bedre opkald. Som for kvinder, denne milde natur er til dels, hvad der gør det til et fantastisk valg.

Den Methenolone hormon bærer flere træk ligner mange andre anabolske steroider. Dette hormon vil øge proteinsyntesen (til en vis grad) og kan have en moderat indflydelse på stigende røde blodlegemer. Men, steroid bærer tre vigtige træk, der adskiller det mere end noget andet. Primobolan vil dramatisk forbedre kvælstofretention. Dette sikrer en katabolisk tilstand undgås og er også fantastisk til opbygning af magert væv. Men, som nævnt denne steroid vil ikke pakke på en masse størrelse, holde det i tankerne. Hormonet har også vist sig at have en ekstremt stærk bindende affinitet for androgen receptor. Stærk binding til androgen receptor har været knyttet til direkte lipolyse. De fleste alle anabolske steroider forbedre stofskiftet, men Primo som det er ofte kendt synes at støtte direkte fedttab. Når vi overvejer dette sammen med den dramatiske forbedring i kvælstofretention, Vi kan begynde at se dette vil være en stærk anabolske steroid for skæring fase.

Den sidste vigtige træk primobolan er dens indflydelse på immunsystemet. Methenolone hormon har vist sig at forbedre immunforsvaret betydeligt. Faktisk er det blevet anvendt med succes til behandling af aids-personer. For sådan en person, han ikke kun får et immuntløft, men direkte beskyttelse mod, hvad der er en muskelsvømning sygdom. Det samme immun boost vil i høj grad gavne præstationsfremmende atlet under skæring fase.


 Virkninger af Primobolan:


Primobolan anvendes til behandling af muskelsvældning sygdomme i nogle tilfælde; dog, typisk kun i milde tilfælde, eller hvor et immunboost er en fordel. Denne steroid kommer ikke til at pakke på masse som Anadrol eller Deca Durabolin og de fleste mænd vil ikke have meget brug for det i en off-season bulking cyklus. Vi kan dog gøre en undtagelse for kvinder. Kvinder er langt mere følsomme over for anabolske steroider og lidt af en mild anabolske steroid kan gå en lang vej. Lige så vigtigt, er de fleste kvinder ikke ønsker at få £ 30 af vægt natten over. Små, moderate stigninger i vægt kan ofte omdanne på egen hånd. Holde den milde natur i tankerne, de fleste mænd, der bruger denne steroid for en ægte off-season cyklus vil blive skuffet.

Hvor Primobolan vil virkelig skinne er som en skæring steroid. For at tabe kropsfedt, vi skal forbrænde flere kalorier, end vi indtager. Mens absolut nødvendigt, dette sætter også vores lean muskelmasse i stor risiko. Faktisk, selv om planlagt perfekt et fedttab kost vil resultere i nogle magert muskelvæv tab, medmindre en anabolsk protectant anvendes. Selv med en sådan beskyttelse lidt væv tab kan forekomme, som bør fortælle dig, hvor vigtigt en anabolsk agent kan være. Nøglen til en vellykket slankekure er ikke blot at tabe sig, men at tabe fedt og samtidig beskytte din muskelmasse; hvis disse ender ikke bliver opfyldt, har din kost ikke været en succes. Med en velplanlagt kost, Primobolan vil hjælpe dig med at nå dette mål. Det har også vist sig at have nogle ret gode conditioning effekter. De, der bruger Primo ofte synes hårdere og mere defineret. Men de fleste vil finde Depot version til at være mere effektiv i skæring fase, og dette omfatter kvinder.

Primobolan er også godt værdsat i atletiske kredse. En moderat løft i styrke er meget muligt med denne steroid. Styrke kan henvise til magt og hastighed, begge centrale elementer til vellykket atletik. Men, hvor denne steroid vil virkelig være nyttige er i fremme af inddrivelse. Muskulær udholdenhed vil også blive forbedret, og mens sådanne træk ikke vil være så stærk som de er med mange steroider, enhver bump er bedre end ingen bump overhovedet. Yderligere, da det er en mild steroid, atleten vil ikke behøver at bekymre sig med massive oprustninger i størrelse. I nogle tilfælde kan en masse ekstra størrelse være skadeligt for ydeevnen afhængigt af sporten eller positionen. I andre tilfælde, Det kan bringe en masse uønsket opmærksomhed på den enkelte med nysgerrige blikke.

Bivirkninger af Primobolan:


Primobolan bærer mulige bivirkninger, men dens milde natur gør det til en af de venligste anabolske steroider til vores rådighed. Denne steroid vil ikke bære mange bivirkninger ofte forbundet med mange anabolske steroider. Af dem, det bærer, vil vi opdage, at de ofte er meget milde og nemme at kontrollere med ansvarlig brug. For at forstå bivirkningerne af Primobolan, Vi har opdelt dem ned i deres separate kategorier sammen med alt hvad du behøver at vide.

 [1] Østrogene:
Bivirkningerne af Primobolan omfatter ikke dem af østrogene karakter. Den Methenolone hormon ikke aromatize og bærer ingen progestin karakter. Dette gør bivirkninger som gynækomasti og væskeophobning umuligt med denne steroid. Bivirkningerne af Primobolan vil også sjældent omfatte blodtryksrelaterede problemer. Forhøjet blodtryk er oftest forbundet med overskydende væskeophobning, som igen er umuligt med Primo. Der er ikke behov for en anti-østrogen medicin på grund af Primobolan brug. Men, man kan stadig være nødvendigt, hvis østrogene steroider er inkluderet i stakken.
 
[2] Androgen:
Selv om en mild steroid, bivirkninger af Primobolan kan omfatte stærke, negative androgene reaktioner. Androgene bivirkninger omfatter acne, accelereret hårtab i dem disponerede for mandlige mønster skaldethed og krop hårvækst. Meget få bør have et problem med acne, medmindre de er meget følsomme over for acne til at begynde med. Men hårtab er en anden historie. Hvis du ikke er disponeret for mandlige mønster skaldethed er der ingen risiko for hårtab. Hvis du er disponeret, Primo er kendt for at fremskynde processen dramatisk i mange mænd. Det er også vigtigt at bemærke, at 5-alpha reduktase hæmmere som Finasteride, der ofte bruges til at bekæmpe androgene bivirkninger vil have ringe effekt her. 5-alpha reduktase hæmmere bruges til at hæmme omdannelsen af testosteron til DHT, som er anlagt den ved testosterons reduktion til DHT gennem interaktion med 5-alpha reduktase enzym. Primobolan er ikke metaboliseres af 5-alpha reduktase enzym, der er ingen reduktion at hæmme, Det er allerede DHT forårsager relaterede hæmmere at have meget lidt effekt.

Selv om det bærer en mild karakter, den androgene karakter af Primobolan er stærk nok til at fremme virilization symptomer hos kvinder. Sådanne virkninger kan omfatte krop hårvækst, en uddybning af vokalakkorder og klitoris udvidelsen. Mens det er muligt, sådanne virkninger er stærkt bundet til individuelle følsomhed. De fleste kvinder bør være i stand til at undgå virilization hvis de supplerer ansvarligt. Dette vil betyde at holde den samlede dosis og varigheden af brug i en ordentlig rækkevidde. Se afsnittet om administration af Primobolan. Uanset dosis, hvis virilization symptomer begynder at forekomme, opfordres du kraftigt til at ophøre med at bruge. Hvis brugen afbrydes ved symptomernes indtræde, vil de forsvinde hurtigt. Hvis symptomerne vises, ignoreres og brug fortsætter de kan meget vel blive irreversibel.

 [3] Hjerte-kar-:
Primobolan bør have lidt at ingen indflydelse på blodtrykket hos de fleste raske voksne, medmindre et underliggende problem eksisterer. Selv om forhøjet blodtryk er usandsynligt, vil det altid være en god idé at holde øje med det.

Bivirkningerne af Primobolan kan omfatte kolesterol spørgsmål, især HDL kolesterol undertrykkelse eller reduktion. Det kan også omfatte stigninger i LDL-kolesterol. Primo's indflydelse på kolesterol vil være stærkere end testosteron. Det vil også være stærkere end nandrolon og trenbolon hormon. Men, Det bør være meget mindre end de fleste orale steroider. Sunde kolesteroltal kan opretholdes med denne steroid, men det er vigtigt, at du giver det en lille indsats. Sørg for din kost er kolesterol venlige, højt indhold af omega fedtsyrer og lavt indhold af mættet fedt og simple sukkerarter. Sikre, at du implementerer masser af hjerte-kar-aktivitet i din rutine er også vigtigt. Da de fleste vil bruge Primobolan under en skæring cyklus dette bør ikke være for svært at gøre.

[4] Testosteron:


Alle anabolske steroider undertrykke naturlige testosteronproduktion. Men, hastigheden af undertrykkelse varierer ofte meget fra den ene steroid til den næste. Selv om det undertrykke naturlige testosteronproduktion, Primobolan's sats af undertrykkelse er langt mindre dramatisk end mange anabolske steroider. I en terapeutisk plan, Det er faktisk muligt at holde den samlede undertrykkelseshastighed under 50%. Dette kunne være lavt nok til at holde nogle fra at falde i et lavt niveau tilstand på trods af reduktionen. Men, præstationsniveau doser vil være en anden historie. Dramatisk undertrykkelse er alle, men sikret med sådanne doser gør inddragelse af udefrakommende testosteron ekstremt vigtigt. Mænd, der ikke omfatter udefrakommende testosteron vil mere end sandsynligt falde i en lav testosteron tilstand. Ikke alene er dette bære mange mulige generende symptomer, det er yderst usundt. Kvinder, trods behov for testosteron vil ikke have behov for udefrakommende behandling, når du bruger Primobolan.

Når brugen af Primo og alle anabolske steroider er kommet til en ende, naturlige testosteronproduktion vil begynde igen. Du vil finde dette er en af de nemmeste steroider at inddrive fra når det kommer til testosteronproduktion. De fleste mænd opfordres til at gennemføre en Post Cycle Therapy (PCT) plan, når brugen er udgået. Dette vil fremskynde inddrivelsen proces op. Det vil dog ikke vende tilbage til normal på egen hånd. Det vil stadig tage tid. Men, en PCT plan vil sikre, at du har nok testosteron for korrekt kropslig funktion, mens dine niveauer fortsætter med at stige naturligt. De, der ikke gennemfører en PCT plan, mens de kan inddrive det vil tage langt længere tid. Der er virkelig ingen grund til at give afkald på PCT proces, hvis du vil være slukket cyklus for enhver anstændig længde af tid.

En vigtig bemærkning om naturlige testosteron opsving. Naturlig opsving antager ingen forudgående lav testosteron tilstand eksisterede. Det forudsætter også alvorlig skade blev ikke gjort til hypothalamic-hypofyse-testikel-akse (HPTA) gennem forkert steroide tilskud praksis.

 [5] Hepatotoksicitet:
Oral Primobolan betragtes ikke som en hepatotoksisk anabolske steroid. Der er ingen data til støtte stigninger i leverstress eller leverskader. I hans Anabolics serie, William Llewellyn bemærker, at der har været en rapport om en ældre mand, der led af levertoksicitet, fiasko og død. Men, Dette er den eneste rapporterede tilfælde for denne steroid i mere end 50 år. Af denne grund hepatotoksicitet kan ikke udelukkes helt, men det synes at være meget usandsynligt.

Primobolan Administration:


I en terapeutisk indstilling, standard mandlige Primobolan doser vil falde i 100-150mg per dag rækkevidde. Doser af præstationsniveau vil også falde i samme område. Men, mange mænd har rapporteret anstændige resultater med så lidt som 50-75mg per dag. Højere doser kan tolereres ganske godt, men de fleste vil holde det i de anførte intervaller. De fleste mænd vil finde denne dosing rækkevidde er perfekt, når det er kombineret med andre anabolske steroider. Fælles stakke kan omfatte trenbolon, Masteron, Anavar eller Winstrol. Uanset dosis er en 8 ugers kørsel med Primo standard. Dette betyder ikke, at hele cyklussen er nødvendigvis 8 uger lang, men dette er standard Primo del af cyklussen.

Selv om det har været en succes i kvindelige behandlingsplaner, Schering har ikke udgivet en standard dosing guide for kvinder. I ydeevne kredse, standard kvindelige Primobolan dosering rækkevidde vil være på 25-50mg per dag. De fleste kvinder bør være i stand til at tolerere en sådan dosis ganske godt. Men, de fleste kvinder vil finde en bedre plan vil være en lavere dosis af Primo sammen med et steroid som Anavar. Hvis Anavar eller en anden anabolsk steroid er tilføjet, vil du ønsker at holde Primo dosis lav eller du vil øge virilization sandsynlighed. Uanset stabling, en første Primobolan cyklus bør starte med 25mg per dag og ikke højere. Den samlede anvendelse bør ikke strække sig ud over 6 uger. De fleste vil finde 4-6 uge intervaller for at være perfekt.

 Tilgængelighed af Primobolan:
Oral Primobolan er ikke en af de nemmeste anabolske steroider at finde. Hvis du ønsker at bruge Methenolone hormon du vil finde den injicerbare Enanthate version er meget lettere at opnå. Human kvalitet eller farmaceutisk kvalitet oral Primo vil være ekstremt svært for de fleste at finde. Meget få leverandører vil have adgang til hormonet. Du vil finde flere underground lab versioner, men igen Depot version vil være langt mere almindelig. Da den injicerbare version er langt mere effektiv, i en ydeevne kapacitet bør det altid være dit første valg, hvis begge er tilgængelige.

Køb Primobolan Online 
Køb Primobolan online i Norge og Europa, da det er den nemmeste måde, du vil finde på at opnå sammensat. Meget få gym leverandører vil bære denne steroid. Nogle vil bære injicerbar Methenolone, men selv det vil være sjældnere end mange andre steroider. Store internetbaserede leverandører er din bedste satsning. Men hvis du køber Primobolan online uden recept, og du bor i Norge, bryder du loven. I Norge, anabolske steroider er klassificeret som tidsplan III kontrollerede stoffer ved hjælp af Steroid Control Act af 1990. En handling, der senere blev styrket af Steroid Control Act af 2004. De, der overtræder denne lov, kan blive idømt hårde straffe, der kan omfatte store bøder og fængsel. De love, der kredser omkring anabolske steroider kan variere meget fra det ene land til det næste, men Norge er omtrent lige så streng som det bliver. Før du køber Primobolan eller nogen anabolske steroid, Det er bydende nødvendigt du grundigt forstå loven, da det vedrører hvor du bor. Uanset lov og land pågældende, de fleste alle vil rynke panden på et køb uden recept.

På grund af de barske steroid love i Norge og mange lande rundt om i verden, Hvis du er på udkig efter kvalitet anabolics du opfordres til at besøge www.flexapotek.com. Vi kan give dig høj kvalitet anabolics uden recept. Endnu vigtigere, vi kan give dig disse produkter uden nogen juridisk risiko. Du vil ikke være at bryde nogen lov, hvis du foretager et sådant køb.
 

bottom of page